fbpx

Wat maakt onze natuurlijke huidcrème nu
compleet anders dan alle andere crèmes?

 

Het belangrijkste verschil is natuurlijk de persoonlijke afstemming van de crème op uw huid. Hieronder staan alle aspecten die het vermelden waard zijn nog eens op een rijtje.

 

Personal Cream is een
natuurlijke huidcrème die:

 

 • op maat voor u wordt gemaakt
 • voorzien wordt van uw voornaam op het etiket
 • uitsluitend natuurlijke ingredienten bevat
 • een natuurlijke UV-A-factor bevat die beschermd tegen daglicht
 • de huid verzacht en versoepelt en niet irriteert
 • een exclusief en chique uiterlijk heeft
 • hygienisch is door het gebruik van een airless dispenser
 • geen verstoppend aanvoerslangetje bevat
 • waarin nagenoeg geen crème achterblijft
 • zeer zuinig is in gebruik
 • uitermate gunstig is geprijsd
 • geleverd kan worden in een kleine variant voor in uw toilettas
 • onder professionele condities vervaardigd in een laboratorium
 • 24 uur per dag verzorgt en beschermt

Uw voornaam op het etiket

Om Personal Cream nog persoonlijker te maken hebben we tevens de mogelijkheid geschapen om op de voorzijde  van het etiket uw (voornaam-) te vermelden. Is dit leuk of niet…! Deze kunt u invullen op het intakeformulier

Natuurlijke UVA bescherming

Voor de bescherming tegen UV-A-straling, welke voorkomt in daglicht, wordt gebruik gemaakt van plantaardige stoffen w.o rode algen.  Deze voorkomen rimpels en een vroegtijdige veroudering van uw huid.

Indien u overigens echt wilt gaan zonnebaden, zult u aanvullend gebruik moeten maken van een zonnebrandcrème met een passende factor.

De minst belastende maar wel goed beschermende optie is naar onze mening een natuurlijke crème met lichtreflecterende zinxoxide en titanniumdioxide.

Ondanks hun chemische namen schijnen deze weinig belastend te zijn…..  Hier durven we de handen echter niet 100% voor in het vuur te steken….

Eigenschappen van de Crème

Personal Cream is een100% natuurlijke huidcrème met eigenschappen die alleen op u zijn afgestemd. Een aantal basale elementen in de crème zorgen echter voor een bijzonder fijne textuur, waardoor deze niet te dik en niet te dun is.

Ondanks haar voedende karakter trekt deze huidcrème goed in en laat geen vettige laag op de huid achter. Deze wordt lekker zacht en soepel waardoor rimpels vervagen.
Door de hypoallergene samenstelling is de crème niet irriterend. 

Door de juiste keuze van geneeskrachtige kruiden en etherische oliën kan de crème zeer ondersteunend zijn bij huidklachten.

Daarmee pretenderen we overigens niet dat Personal cream een geneesmiddel is.

We weten echter wel dat met name de etherische oliën vanwege hun bijzondere eigenschappen al sinds de oudheid voor allerlei huidklachten worden aangewend.

Zo hebben ze anti-bacteriële en anti-virale eigenschappen en doden ze ook schimmels en parasieten.  En dat niet alleen op de huid.  Door hun structuur zijn ze ook in staat om door de huid heen te dringen en kunnen via het bloed onze organen bereiken.  Eventuele ziekteverwekkers worden ook daar in hun voortbestaan aangetast.

Enkele andere eigenschappen van etherische oliën zijn: rustgevendheid, ontstekingremmend, doorbloeding verbeterend, wondhelend en zelfs libido verhogend. Tja…!

Onze ervaring voor wat de huid betreft, is dat de crème effectief ondersteunend kan worden ingezet bij diverse huidaandoeningen.
Zonder enige claim te willen doen op de bijzondere inhoud van een Personal Cream, is de kans dat bijvoorbeeld droog eczeem, couperose, acne, rosacea en schimmels afnemen, reëel.

Luxe dispensers

Er is voor de verpakking van Personal Cream gekozen voor goud- en zilverkleurige dispensers. En ook de etiketten zijn voorzien van goud en zilverprint.

Enerzijds omdat we het gewoon heel chique vonden staan en anderzijds vonden we ook dat  een zo mooi cosmetisch product een mooie verpakking verdiende.

De dispensers zijn airless. Dat wil zeggen dat er door middel van vacuüm crème wordt aangezogen.  Er wordt geen gebruik gemaakt van een slangetje, dat als nadeel heeft dat er altijd behoorlijk wat restanten onder in een flesje blijven zitten.  Bovendien raken deze slangetjes nogal eens verstopt.

De keuze voor een dispenser in plaats van een potje is om hygiënische redenen.  In de crème ontstaat namelijk geen vervuiling waardoor deze ook zeer lang houdbaar blijft.

Dit aspect is ook van belang vanwege het feit dat onze dispensers 100ml bevatten, terwijl dit meestal 20, 30 of 50ml is. Immers hoe meer crème des te langer je er mee doet.

Ook hebben we nog een kleinere dispenser van 15 ml. Deze is voor op reis en past in iedere toilettas.

Gunstige prijsstelling

Ondanks dat het maken van een Personal Cream een arbeidsintensief proces is, hebben wij toch besloten om de natuurlijke huidcrème voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken.We hanteren daarom een hele gunstige prijsstelling.

Dit kan in de eerste plaats doordat wij de ontwikkelaars zijn van de crème.  Hierdoor hoeven we niet te investeren in patenten van anderen. In de tweede plaats leveren wij alleen aan consumenten en staat de prijs dus los van de marges van groothandels en detaillisten.

Ter vergelijk: Een standaard natuurlijke gezichtscrème van 50 ml kost doorgaans al snel 30,- tot 60,- Euro.

We hebben het dan niet eens over excessen, waarbij met gemak 150 euro wordt gevraagd omdat er “kaviaar of goud”  in de crème zou zitten……  Beiden doen niets, want ze worden niet door de diepere huidlagen opgenomen. Weggegooid geld lijkt ons.

Personal Cream is een op maat gemaakte natuurlijke crème met 100ml en kost slechts 77,-

Productie onder professionele condities

De vervaardiging van de natuurlijke huidcrèmes gebeurt in een laboratorium dat voldoet aan alle eisen op het gebied van hygiëne.